söndag 1 april 2012

Starka aspiranter till ordförandeposten hos Rällaskogens Vänner

I dagens e-post befann sig tre nya ansökningar till ordförandeposten hos Rällaskogens Vänner. Tre kända namn (som måste förbli hemliga) ur politiken, turistnäringen, samt en hög tjänsteman, har anmält sitt stora intresse. Alla tre har stor lokalkännedom och de bästa kontakter med alla inblandade parter. Deras stora engagemang mot blåbär, naturvård och Ölands utveckling är väl dokumenterade. Samstämmigt betonar de att det skall bli spännande och roligt att pröva på något nytt och avvisar bestämt något samband med de turbulenser som ömsesidigt genomlides på deras nuvarande arbetsställen. 

Valberedningen hos Rällaskogens Vänner har erhållit ett attraktivt anbud från ett nordligt turisthotell att förlägga de avgörande förhandlingarna om ordförandeposten på deras anläggning. De garanteras hög diskretion för att i välslutna rum kunna clubba igenom rätt beslut.

Rällaskogens Vänner och Rälla tycks kunna se fram emot en strålande framtid under en ny kraftfull ledning.

PS. Naturligtvis kommer vi att följa den demokratiska processen med samråd och utställning. Efter valberedningens beslut kommer kandidaten att framträda och presentera sin vision. Det är en lång process och Ni har alla möjligheter att påverka!

 Reuters and Ironimus  

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar